Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ψάξε ψάξε δεν θα τον βρεις

Απλά μαθηματικά.Ούτε καν μαθηματικά.
Αριθμητική α δημοτικού και στοιχειώδες νιονιό.

Προς τους αριστερούληδες που ασπάζονται την θεωρία των σταδίων , δηλαδή το σκαλοπάτι για τον σοσιαλισμό, όπου οι σχέσεις παραγωγής είναι ολίγον έγκυες και αποφάσισαν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ χαρίζω ένα νούμερο, το 0.

Στο
Το Επικαιροποιημένο Εκλογικό Πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο για τις Εκλογές της 17ης Ιούνη 2012 η λέξη “σοσιαλισμός” αναφέρεται 0 φορές. Το μόνο που… φέρνει σε σοσιαλισμό είναι στη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ όπου λέει “Μια κυβέρνηση της Αριστεράς που αυγή κοεθα ενώσει τον ελληνικό λαό σε μια μεγάλη προοδευτική αναγεννητική προσπάθεια είναι η μόνη που μπορεί αυτή την ώρα να ανακόψει τον εργασιακό και κοινωνικό κατήφορο και να θέσει τις βάσεις για την εργασιακή και κοινωνική ανόρθωση της χώρας, στο πλαίσιο μιας νέας προοδευτικής πορείας με στρατηγικό σοσιαλιστικό ορίζοντα.” Τίποτα άλλο.

Επίσης στους φίλους μας απ’ το ΣΥΡΙΖΑ χαρίζω την γνωστή φωτογραφία του σβησμένου σφυροδρέπανο της ΚΟΕ, του οποίου σβησίματος επιμελήθηκε η “εφημερίδα της Αριστεράς”.

Στους φίλους που ψήφισαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να πάνε ένα βήμα πάλι πιο κοντά στον σοσιαλισμό χαρίζοω επίσης ένα νούμερο. Το 1!Πρόγραμμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ η λέξη σοσιαλισμός αναφέρεται μία φορά (!) Μάλιστα σε προκήρυξη  της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταλογίζει στο ΚΚΕ- το οποίο έχει και εκτενές πρόγραμμα για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού και δεν τον αντιμετωπίζει σαν τσιτάτο ή όνειρο θερινής νυκτός- ότι: “ Παραπέμπει τα πάντα στη “Λαική Εξουσία”. Σε προηγούμενη ανακοίνωση της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο αντίστοιχο κομμάτι που αναφέρεται στο ΚΚΕ μιλάει και για (κρατηθείτε) δευτέρα παρουσία.

Άρα τα πράγματα είναι σαφή. Για τους Ανταρσύτες ο σοσιαλισμός θα έρθει την δευτέρα παρουσία.  Χαίρομαι που το ξεκαθαρίσαμε.

Α...Θα μας ξεκαθαρίσει τεσπα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αυτά που προτείνει σε ποιο κράτος και με ποια εξουσία θα γίνουν; Γιατί αν ζητάς φορολόγηση του μεγάλου κεφαλαίου(αρα συνεχίζει να υπάρχει, δεν έχει πάρει την εξουσία η εργατική τάξη) και μιλάς και για δεύτερες παρουσίες , σε κόβω για αριστερή κυβέρνηση και όχι για πρωτοπορία της εργατικής τάξης. Επαναστατικές κορώνες μπορεί να σου πει ο καθένας.Επαναστατικό πρόγραμμα όμως;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου