Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Μια μικρούλα θεωριούλα συνωμοσίας .

Ας υποθέσουμε ότι η εκτίμηση που λέει ότι μάλλον προορίζεται η βόμβα να σκάσει imageστα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ είναι σωστή.

Είτε κανείς το πιστεύει είτε όχι αν μη τι άλλο τα οφέλη για τον καπιταλισμούλη και το σύστημα θα είναι τουλάχιστον τα εξής τρία.
1) Τα καθαρά αστικά κόμματα (ΝΔ ΠΑΣΟΚ) που δεν αντιτίθενται σε αυτόν (τον καπιταλισμό ντε)και δεν τον αμφισβητούν,θα βγουν καθαρά, αλλά αυτό λίγο τους νοιάζει

2) Θα κατηγορηθεί γενικά και αόριστα η Αριστερά

3) Μετά από μια ανεξέλεγκτη χρεοκοπία που θα οφείλεται στην “μη ορθόδοξη πολιτική”, στο…”διαφορετικό”, στο “κάτσε να πάμε λίγο κόντρα στην ΕΕ, κάτσε να διεκδικήσουμε καν’να δικαίωμα” που πλασάρει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο λαός θα χεστεί πάνω του και είναι πιθανό για ένα διάστημα να μην αμφισβητήσει την ισχύουσα πολιτική, να δείξει τυφλή εμπιστοσύνη στα κόμματα που δεν θα αμφισβητήσουν τις δεσμεύσεις μας, την εξουσια των μονοπωλίων κλπ (ήττα του κινήματος σαν να λέμε). Η άλλη εκδοχή είναι να τα πάρει στο κρανίο και να κάνει επανάσταση και να τελειώνουμε τέλος πάντων μ’ αυτήν την ιστορία που λέγεται καπιταλισμός.

Αν λοιπόν, για τους παραπάνω λόγους, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο εκλεκτός, αν έχει επιλεχτεί να μουτζουρωθούν τα μούτρα του Τσίπρα και όχι του Σαμαρά από το ΜΠΑΜ, τότε γιατί κοτζάμ Financial Times της Γερμανίας δεν μπαίνουν στο παιχνίδι;

Πήγαινε στο Σύνταγμα και πες “Αγαπώ την Μέρκελ, ζήτω η Γερμανία”. Αν βγεις ζωντανός και δεν σε φάνε σαν τον Ζαν Μπατίστ Γκρενουίγ στο “Άρωμα” να μου τρυπήσεις τη μύτη.

Πήγαινε σε ένα καφενείο και ρώτα ποιος φταίει για όλα αυτά που ζούμε. Στοίχημα ότι η βασική απάντηση που θα πάρεις είναι “Οι σκατογερμανοί” ή “Οι βρωμογερμανοί” ή “Οι κωλογερμανοί”.
image Ρώτα έναν μέσο άνθρωπο αν έχουμε “χούντα” ή “γερμανική κατοχή”. Τι θα σου απαντήσει;

Οπότε βλέποντας ότι μια γερμανική εφημερίδα σε λέει “ψήφισε Σαμαρά”  λες “αη γ@μήσου κι εσύ κι ο γρύλος σου , εγώ θα ψηφίσω ό,τι γουστάρω” ή “σιγά μη ψηφίσω ό,τι μου λένε οι βρωμο-σκατο-κωλο-γερμαναράδες”.
Νιώθεις βρε παιδί μου την επιθυμία να πας κόντρα στο ….κατεστημένο. Κόντρα στα…κατοχικά στρατεύματα

Σωστά…;

Λέω λοιπόν…μήπως…

Το άρθρο των FTD εδώ:http://www.ftd.de/politik/europa/:wahlempfehlung-antistatheite-sto-dimagogo-widersteht-den-demagogen/70050480.html#f1

EDIT: Πάνω που είχα αρχίσει να αμφιβάλω ιδού! από το news247.grimage

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου