Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Η επιστολή του Σαμαρά στους ευρωπαίους ηγέτες- Η στήλη της Σιβίλας Τρελόνι

Η γνωστή προφήτης Σιβίλα Τρελόνι επικοινώνησε έτι μια φορά με το blog με αφορμή την επιστολή Σαμαρά στους Ευρωπαίους ηγέτες. Η επιστολή είναι η εξής(πηγή):

«Όπως σας έχω πληροφορήσει, δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παραστώ στο σημερινό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, λόγω μιας οφθαλμολογικής επέμβασης που έπρεπε να γίνει. Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας επαναβεβαιώσω ότι η Ελλάδα είναι απόλυτα αποφασισμένη να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από την πρόσφατη συμφωνία διάσωσης.

Η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας αποδέχεται την ιδιοκτησία του προγράμματος σταθεροποίησης και είναι πλήρως δεσμευμένη στους στόχους, στους αντικειμενικούς σκοπούς και σε όλες τις βασικές πολιτικές του Προγράμματος.

Θα επιταχύνω την εφαρμογή του Προγράμματος με έμφαση στον τομέα των Ιδιωτικοποιήσεων.

Βεβαίως, υπάρχει το ζήτημα ορισμένων αναγκαίων τροποποιήσεων του Προγράμματος, ώστε να ελεγχθεί η άνευ προηγουμένου ανεργία και να ανασχεθεί η καταστρεπτική ύφεση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα για πέμπτο συνεχές έτος. Με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλισθεί, επίσης, η επίτευξη όλων των στόχων.

Προσβλέπω σε συνάντησή μας, ευθύς ως οι γιατροί μου επιτρέψουν να ταξιδέψω».



Η Σιβίλα Τρελόνι επισήμανε τα παρακάτω σημεία, χαρακτηρίζοντάς τα ως οιωνούς.



1.”η Ελλάδα είναι απόλυτα αποφασισμένη να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από την πρόσφατη συμφωνία διάσωσης.” κοινώς, την πουτσίσαμε…

2.”έμφαση στον τομέα των Ιδιωτικοποιήσεων.” Η γνωστή 20100318151050!Sibilla_Treloniπροφήτης μίλησε για σημάδια που φαίνονται εδώ και καιρό όπως ο ρόλος του χορηγού που
πάει να παίξει η Coca Cola σε σχολεία στη Θεσσαλονίκη ή η ξαφνική τρέλα που έχει πιάσει τα ΜΜΕ με την υγεία. Η προφητεία μιλά για άμεση εμπορευματοποίηση ή παρέμβαση ιδιωτών σε Παιδεία και Υγεία. Οι οποίοι θα επενδύσουν για τη ψυχή του πατέρα τους; Οοοοοόχι.Money money money μαστ μπι φανι και κέρδος κέρδος κέρδος, στις πλάτες της Παιδείας. Γιούπι!

3.”ζήτημα ορισμένων αναγκαίων τροποποιήσεων του Προγράμματος, ώστε να ελεγχθεί η άνευ προηγουμένου ανεργία και να ανασχεθεί η καταστρεπτική ύφεση”. Μιλάμε για την γνωστή “ανάπτυξη”, της οποία το άκουσμα προκαλεί υστερία στην κ.Τρελόνι καθώς, όπως έχει ήδη επισημάνει “ανάπτυξη” σήμερα σημαίνει χαμηλό μισθολογικό ή μη μισθολογικό κόστος(δηλαδή ασφαλιστικές εισφορές φορολογία κλπ) για τους αστούλιδες. Όσο για την “ανεργία” ,ή παριστάνει τον λαγό στο γνωστό ανέκδοτο με το λιοντάρι ή μιλάμε για ελαστικές μορφές απασχόλησης, για πεντάωρα,για μισθούς Κίνας,δηλαδή για μειωμένα νούμερα των ανέργων στα χαρτιά, χωρίς επί της ουσίας αλλαγή στην ποιότητα ζωής των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου