Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Αμόρφωτοι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι

Μετά το σωματίδιο του Θεού ανακαλύφθηκε και το γονίδιο της βλακείας.

Βρέθηκε το σωματίδιο του Θεού;Ναι καλά.Γελοίοι. “Καλά τα λέει” ο Πειραιώς
"Πίσω από αυτές τίς τρομακτικές καί αίσχιστες γιά τήν ανθρώπινη προσωπικότητα, τήν ανθρώπινη ιστορία καί τήν ανθρώπινη φιλοσοφία απόψεις κρύβεται τό αποκρουστικό πρόσωπο τού διαμονισμού, γιατί μόνο δαιμόνια καί κατεχόμενοι από αυτά μπορούν νά μωρολογούν μέ τέτοιες ανοησίες"
Κρατάω το μωρολογούν, ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.(Καλά αυτός ο …Κηφιασίας…πόσο αστείος;; )

Γνωστοί μερικοί απ’αυτούς για τον ….δαιμονισμό τους.Όλα τα κάνουμε πουρέ στο όνομα του “να βγάλουμε είδηση”.Αφού η είδηση είναι ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ.Θα είναι φθηνή και εύκολη προς κατανάλωση.

Γιατί; Γιατί -θα συμφωνήσω με την δεύτερη σελίδα του Ριζοσπάστη

Οι επιστήμονες του Cern έκαναν ένα βήμα στις αναζητήσεις τους για τη δομή της ύλης. Οι δημοσιογράφοι το παρουσίασαν σαν θρίλερ. Ανάμεσα στους επιστήμονες και τους δημοσιογράφους, μια φιλοσοφική θέση - ο ιδεαλισμός - που επιμένει να αξιώνει να δεχτούμε ντε και καλά ότι υπάρχει θεός και άρα τι το παλεύεις, ο θεός με το μπουζόνιό του τα καθορίζει όλα.

Οι επιστήμονες εμφανίστηκαν μετρημένοι στις εκφράσεις τους. Κακό του κεφαλιού τους, δεν ήξεραν ότι υπάρχει και ο Ευαγγελάτος στον «Σκάι». Οι επιστήμονες είπαν απλά «κάναμε μία μέτρηση». Ο Ευαγγελάτος όμως επέμενε να μιλά για το «σωματίδιο του θεού». Ο επιστήμονας εξηγούσε ότι το πείραμα απλά δείχνει να επιβεβαιώνει μια από τις θεωρίες για τα κενά που υπάρχουν στην κατανόηση της δομής της ύλης. Ο Ευαγγελάτος να επιμένει ότι αλλάζει η ζωή μας. Ωσπου στην παρατήρηση των επιστημόνων ότι υπάρχει ακόμα μια τεράστια μάζα ύλης για την οποία αγνοούμε οτιδήποτε, ο δημοσιογράφος αποφάνθηκε πως αυτή η μάζα είναι οι «μαύρες τρύπες». Στο σημείο αυτό η τηλεόραση έφυγε απ' το μπαλκόνι κι ευτυχώς δεν περνούσε κανείς από κάτω.

Λοιπόν,σε σχέση με όλη την γελοιότητα των χθεσινών δημοσιευμάτων για την “εύρεση το σωματιδίου του Θεού’” και για τα “in μποζονιο we trust” παραθέτω την πιο μετρημένη, σοβαρή παρουσίαση της είδησης. (σημερινός Ριζοσπάστης σελίδα 14)
CERN

Ανακάλυψη σωματιδίου που ίσως είναι το μποζόνιο του Χιγκς
ΓΕΝΕΥΗ.--
Την ανακάλυψη ενός νέου υποατομικού σωματιδίου με χαρακτηριστικά ίδια με τα αναμενόμενα για το περίφημο μποζόνιο Χιγκς, ανακοίνωσαν χτες δύο ανεξάρτητες επιστημονικές ομάδες του CERN (ΣΕΡΝ), σύμφωνα με τα προκαταρκτικά συμπεράσματα των πειραμάτων τους με τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων. Αν πράγματι πρόκειται για το συγκεκριμένο μποζόνιο, η ανακάλυψη επιβεβαιώνει τη θεωρία του πεδίου Χιγκς, που εξηγεί το πώς και το γιατί της πολύ διαφορετικής μάζας των υποατομικών σωματιδίων, από τα πιο ελαφριά, ως τα πιο βαριά.
Οι επικεφαλής των δύο πειραμάτων CMS και ΑΤΛΑΣ που διενεργούνται για τον εντοπισμό του μποζονίου Χιγκς (ονομάστηκε έτσι από τον Σκοτσέζο φυσικό Πίτερ Χιγκς, που πρωτοαναφέρθηκε στην πιθανή ύπαρξή του τη δεκαετία του '60) ανακοίνωσαν την εξέλιξη,σημειώνοντας, σε κάθε περίπτωση, πως ο εντοπισμός του μποζονίου δεν αναμένεται να επιβεβαιωθεί οριστικά πριν τον Οκτώβρη.
Οι έρευνες γίνονται το τελευταίο 18μηνο από επιστήμονες που πραγματοποιούν συγκρούσεις πρωτονίων υψηλής ενέργειας μέσα στο Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων του ΣΕΡΝ, σε ένα τεράστιο υπόγειο κυκλικό τούνελ μήκους 27 χλμ., στη Γενεύη της Ελβετίας (κόστους 8 δισ. ευρώ!)...
Σύμφωνα με την επικρατούσα θεωρία, το μποζόνιο Χιγκς έχει 100 ως 200 φορές τη μάζα ενός πρωτονίου και η ύπαρξή του διαρκεί λιγότερο από ένα εκατομμυριοστό του δισεκατομμυριοστού του δισεκατομμυριοστού του δευτερολέπτου προτού διασπαστεί σε άλλα σωματίδια. Ο εντοπισμός του δεν αναμένεται να αποκαλύψει κάτι άμεσα χρήσιμο για τη λειτουργία του σύμπαντος, αλλά θα καλύψει ένα σημαντικό κενό πολλών δεκαετιών στο λεγόμενο Καθιερωμένο Μοντέλο σωματιδιακής Φυσικής και στις γνώσεις μας για τη δομή της ύλης.
Γκε Γκε; Άλλο εκλαικευμένη Επιστήμη κι άλλο λαικισμός στην Επιστήμη. Άλλα η αντιμετώπιση αυτής της επιστημονικής ανακάλυψης από το μεγαλύτερο μέρος του συνόλου των δημοσιογράφων είναι ενδεικτική της μόνης δημοσιογραφίας που ξέρουν να κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου