Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ας βρεθεί ένας που να απαντήσει

Υπάρχουν δυο ερωτήματα-σχεδόν μικροπολιτικής φύσης- τα οποία αφορούν την πραγματικόητα, είναι γεγονότα όλοι ξέρουμε ότι έχουν συμβεί και όλοι οι ΣΥΡΙΖεοι ,από υποστηρικτή μέχρι μέλος ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ότι συνέβησαν

Πρώτο
: Η παραποίηση των σημαιών της ΚΟΕ εκ μέρους της εφημερίδας Αυγή

Κουιζ:Βρείτε τις διαφορές

Η αρχική φωτογραφία όπως κυκλοφόρησε σε ηλεκτρονικά μέσα








Η φωτογραφία όπως δημοσιεύτηκε στην Αυγή, θαρρώ την επόμενη των εκλογών της 6ης Μάη






Οι περισσότεροι ΣΥΡΙΖέοι απαντάνε "δεν το ξέρω αυτό που μου λες" .Χα!

Ότι και καλά κυκλοφορείς εκλογιάτικα με το καρτελάκι του ΣΥΡΙΖΑ άλλα δεν το έχεις ακούσει. Το άλλο που άκουσα χθες ήταν ότι αυτά είναι" βλακείες του Ριζοσπάστη". Μάλιστα. Κατ'αρχάς δεν το'πε μόνο ο Ριζοσπάστης. Μπείτε εδώ πχ. Ωραιότατο blog, καθόλου KKE κι έχει από κάτω κι ένα σχόλιο-απάντηση. Το να πεις "ναι το έκανε" γι'αυτόν και γι'αυτόν τον λόγο-μαλακισμένο ή μη λόγο- είναι αν μη τι άλλο παλικαρίσιο. Το να λες "δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς" είναι γελοίο.

Όσον αφορά την  τρέ κλασσίκ απάντηση είναι ότι "Αυτά είναι βλακείες του Ριζοσπάστη"πραγματικά μιλάμε σοβαρά τώρα;


Είναι ποτέ δυνατόν Σάββατο 12  Μαη 2012 σελ 8 να λέει " Τα κόκκινα σημαιάκια της ΚΟΕ στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ - με το «ντροπαλό» πλέον σφυροδρέπανο που μισοκρύβεται στη γωνία - έδιναν ορισμένο άλλοθι, λειτουργούσαν ως δόλωμα. Την ημέρα των πανηγυρισμών του Τσίπρα δεν χρειάζονταν πια, έτσι την επόμενη μέρα η «Αυγή» φρόντισε να παραποιηθεί ακόμα και η σχετική φωτογραφία, σβήνοντας το σφυροδρέπανο από την κόκκινη σημαία. Η πόζα ήταν καλύτερη χωρίς αυτό, ηφωτογραφία άλλωστε θα κυκλοφορούσε και διεθνώς..."να είναι ψέμα και να μην έχει βγει επίσημη ανακοίνωση απ' τον ΣΥΡΙΖΑ;Εδώ ο Τσίπρας είπε"περαστικά"στον Σαμαρά για το μάτι του και ο Συνασπισμός έβγαλε δελτίο τύπου; Είναι δυνατόν να είπε ο Ριζοσπάστης ένα "τόσο μεγάλο ψέμα" και να μην έγινε της πουτάνας; Άσε που κυκλοφορεί στον internet, άρα δεν είναι βλακείες του Ριζοσπάστη και άρα συνέβη και κάποια στιγμή ΣΥΡΙΖέοι αποδεχτείτε ότι η Γη είναι στρογγυλή ,ότι η Αυγή έσβησε το σφυροδρέπανο απ' την ΚΟΕ και ότι ο καπιταλισμός δεν εξανθρωπίζεται.



Δεύτερο : Δεν θα κατεβάσουμε τον κόσμο στους δρόμους

Η γνωστή συνέντευξη του Τσίπρα στο Reuters την επόμενη των εκλογών του Ιούνη.Λέει λοιπόν στο άρθρο στο ReutersAsked about strategy after Sunday's election, Tsipras signaled that Syriza would not call its supporters onto the streets to protest against the austerity measures. The bloc of 12 leftist groupings would instead focus its energy on creating "a shield of protection for those on the margins".Τι ντεν καταλαμπαίνει; Το είπε ο άνθρωπας. Το είπε στο Reuters ότι δεν θα κατεβάσει τον κόσμο στους δρόμους.Τέλος.Βγες πες"ημανε μεθυσμένος".Αλλά αυτές οι μπούρδες του τύπου"μετεφράστηκε λάθος, διαστρεβλώθηκε μπλα μπλα μπλα" είναι ...μπούρδες Όχι ότι αν έλεγε ότι θα τους κατεβάσει θα είχε καμιά διαφορά-απλά ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε λίγη τσίπα , ενώ τώρα έχει μόνο Τσίπρα.

Υπάρχει μια απάντηση από από το left.gr και μια καταπληκτική απάντηση του Lenin Reloaded(κλικ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου